De voordelen van huren bij Start Home Rentals

Start Home Rentals is uw huisvestingspartner voor personeelshuisvesting. Wij huisvesten uw personeel op de werklocaties in heel Nederland. Wij begrijpen dat u benieuwd bent wat de voordelen zijn als u bij Start Home Rentals huurt. Dit leggen we hieronder graag aan u uit.

Met onze dekking door heel Nederland, hebben wij morgen nog huisvesting voor u beschikbaar

Door ons netwerk in heel Nederland kunnen wij u te allen tijde een woning aanbieden die voldoet aan uw wensen. Bent u vandaag nog op zoek naar een woning in een specifieke stad? Geen probleem, dan gaan wij op zoek naar een passende woning.

SNF-gecertificeerd

Al jaren heeft Start Home Rentals een SNF-certificering (Stichting Normering Flexwonen). Dit betekent dat al onze huisvesting voldoet aan de norm voor huisvesting van arbeidsmigranten. Onze huisvestingslocaties worden jaarlijks gecontroleerd en voldoen aan strenge regels omtrent hygiëne en brandveiligheid. Onze woningen zijn allemaal gemeubileerd en voorzien van Wifi.

Technische ondersteuning 7 dagen per week

Wij zorgen niet alleen voor de huisvesting maar regelen ook het onderhoud in de woning. Hiervoor wordt u volledig ontzorgt. Met onze technische ondersteuning worden eventuele calamiteiten direct verholpen. 7 dagen per week is onze technische dienst beschikbaar. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken bij onverwachte situaties.

24/7 bereikbaarheid persoonlijke accountmanager 

Wanneer u een woning huurt bij Start Home Rentals wordt er een accountmanager aan u gekoppeld. Zo kunnen wij u persoonlijk van dienst blijven. Doordat onze accountmanagers 24/7 bereikbaar zijn kunt u altijd direct terecht.

Flexibele contracten

Met onze flexibele contracten kunnen we u altijd voorzien van een passend aanbod. Vooral in deze onzekere tijden zijn wij ervan bewust dat u juist zekerheid wilt. Gelukkig kunt u deze vinden bij Start Home Rentals.

Heeft u vandaag nog personeelshuisvesting nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op! Mocht u vragen hebben naar aanleiding van dit artikel staan wij graag voor u klaar.

Contact opnemen

Doe mee aan de discussie

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken