Over ons

Ons verhaal

Wij hebben ruim 10 jaar ervaring met het verhuren en beheren van woningen in heel Nederland. Door onze jarenlange ervaring weten wij hoe wij snel een geschikte huurwoning kunnen vinden. Wij leveren de kwaliteit en service die u van een betrouwbaar en ervaren bedrijf als Start Home Rentals mag verwachten. Flexibiliteit en snelheid vinden wij belangrijk. Daarom staan wij zeven dagen in de week voor u klaar en zijn al uw wensen bespreekbaar.

Technisch beheer

Naast het leveren van huurwoningen voor uw personeel beschikken wij over een eigen supportafdeling en bijbehorende technische dienst. Vanuit hier regelen wij het technisch beheer van de huurwoningen, bieden wij administratieve ondersteuning, verzorgen wij de schoonmaak en de meubilering van de woningen. Zijn er calamiteiten rond de woningen? Ook dat lossen wij 24/7 voor u op. Zo hoeft u als huurder nergens naar om te kijken. 

Klanten

In de afgelopen jaren hebben wij een gevarieerde groep klanten opgebouwd. Onze huurders zijn voornamelijk uitzendbureaus en aannemersbedrijven in de techniek-, bouw- en landbouwbranche die op zoek zijn naar (tijdelijke) huurwoningen voor hun personeel. 

0
Bewoners
0
Woningen
0
Huurders

Het team

Personeelshuisvesting Start Home Rentals zwart logo

Bruce Bongers

Accountmanager

Personeelshuisvesting Start Home Rentals zwart logo

Jimmy Eestermans

Accountmanager

Wat klanten zeggen over ons

"Start Home Rentals is vanaf het begin van onze samenwerking een betrouwbare en behulpzame partner geweest. Ze bieden accommodatie in uitstekende staat en zullen niet aarzelen om nieuwe ideeën aan te dragen. Kortom, het was een prettige ervaring om met hen samen te werken."

Charlie Works

"Start Home Rentals levert een zeer goede service. Toen er een probleem was, waren ze professioneel en flexibel om het snel op te lossen en voldeden hierbij aan onze vereisten. We raden Start Home Rentals absoluut aan aan andere bedrijven die personeelswoningen in Nederland nodig hebben."

IMGP

"We doen al meerdere jaren zaken met Start Home Rentals en we zijn zeer tevreden. Het Start Home Rentals-team werkt hard om accommodatie te vinden voor ons hele personeelsbestand en ze zijn zeer betrouwbaar. De service die ze bieden is superieur en hun eerlijkheid en goede communicatie zorgt ervoor dat ze mijn eerste aanspreekpunt zijn voor huisvesting voor mijn werknemers."

KAEFER

"We hebben veel medewerkers werken in verschillende Europese landen. Start Home Rentals is een zeer behulpzame partner bij het vinden van accommodaties voor hen in Nederland, Frankrijk, België, het Verenigd Koninkrijk en Duitsland. Contracten worden snel gemaakt en de facturen zijn duidelijk omschreven, dit bespaart ons veel tijd en moeite."

Multiserwis

"Start Home Rentals vond in slechts één dag huisvesting voor Izo Serwis-werknemers in Nederland en zorgde ervoor dat ze meteen konden verhuizen. Start Home Rentals biedt voor Izo Serwis de beste service voor de beste prijs."

Izo Serwis

"Start Home Rentals maakt huisvesting voor onze werknemers in Europese landen eenvoudig. Alle accommodaties zijn schoon, compleet en voor een eerlijke prijs. Ook als we een probleem hebben met de accommodatie, lost Start Home Rentals het probleem zeer snel op."

SIces Group

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken