Diensten

Personeelshuisvesting huren

Bent u op zoek naar huisvesting voor uw personeel? Wij regelen het voor u! Vanuit onze verschillende vestigingen treden wij dagelijks op als huisvestingspartner van diverse uitzendorganisaties en aannemersbedrijven in heel Nederland.

Totale ontzorging voor de klant staat bij ons centraal. Met flexibiliteit maken wij het verschil. Of het nu een kort- of langlopend project betreft, wij kunnen altijd snel schakelen. Bij een aanvraag in de ochtend kan er diezelfde dag nog ingecheckt worden. U heeft een vaste accountmanager die 24/7 bereikbaar is. Daarnaast is onze technische dienst 7 dagen per week beschikbaar zodat u als huurder nergens naar om hoeft te kijken. 

Aanbod in heel Nederland

Ons aanbod is verspreid door heel Nederland. De verschillende vestigingen en ons grote netwerk zorgen ervoor dat wij u te allen tijde een woning kunnen aanbieden die voldoet aan uw wensen. Ons aanbod is zeer gevarieerd en verdeeld in verschillende prijsklassen. Wij bieden kleine appartementen vanaf drie personen tot grote groepsaccommodaties en hotels door het hele land. 

Start Home Rentals ontzorgt u door:

Technisch beheer

Wij ontzorgen u volledig door onder andere het technisch beheer van u over te nemen. Naast onze accountmanagers staat de technische dienst 7 dagen per week voor u klaar. Op deze manier kunnen calamiteiten rond de woning direct opgelost worden en hoeft u als huurder tijdens de huurperiode nergens naar om te kijken. 

start home rentals - personeelshuisvesting technische dienst

Wij zorgen voor uw personeel.

Onze woningen zijn volledig gemeubileerd, voorzien van internet en direct bewoonbaar. Alle huisvestingslocaties worden regelmatig gecontroleerd zodat we de kwaliteit van de huisvesting kunnen waarborgen.

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken