Vacature: Verhuizer / Klusjesman regio Spijkenisse

Fulltime: 40 uur

Start Home Rentals beheert momenteel 400 gemeubileerde huurwoningen door heel Nederland. Als huisvestingspartner van diverse grote uitzendorganisaties en aannemersbedrijven huisvesten wij hun personeel op de werklocatie. Wij leveren de kwaliteit en service die je van een betrouwbaar en ervaren bedrijf als Start Home Rentals mag verwachten. Ter uitbreiding van ons bestaande team zijn wij, voor onze vestiging in Rotterdam, per direct op zoek naar een nieuwe collega!

Omschrijving functie

Je bent verantwoordelijk voor het technische beheer van de huurwoningen met de uitvoering van kleine reparaties, de meubilering en het in- en uitchecken van de huurders op zelfstandige basis.

Overzicht van de werkzaamheden

Onze toekomstige collega heeft de volgende persoonseigenschappen

Wat bieden wij

Een baan binnen een jong team met enthousiaste mensen op het meest actieve verhuurkantoor van Nederland. Je standplaats zal onze loods in Spijkenisse zijn. Daarnaast bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je CV met motivatie naar werken@starthomerentals.nl en wij nemen gegarandeerd contact met je op! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jamie Blommerde op telefoonnummer 085 – 060 5005.

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken