Vacature: Service Coördinator

Fulltime: 40 uur

Start Home Rentals beheert momenteel 400 gemeubileerde huurwoningen door heel Nederland. Als huisvestingspartner van diverse grote uitzendorganisaties en aannemersbedrijven huisvesten wij hun personeel op de werklocatie. Wij leveren de kwaliteit en service die je van een betrouwbaar en ervaren bedrijf als Start Home Rentals mag verwachten. Ter uitbreiding van ons bestaande team zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega!

Omschrijving functie

Als Service Coördinator ben je verantwoordelijk voor het technisch beheer van de vastgoedportefeuille. Je zorgt ervoor dat de woningen gereed zijn voor de incheck van een nieuwe huurder: schoon, volledig gemeubileerd, voorzien van nieuw beddengoed, aangesloten op gas-, water- en elektriciteitsnet, voorzien van internet, afvalverwerking, etc. Hiervoor zal je de technische dienst inplannen en aansturen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de voorraad in de loods. Je houdt inventarislijsten bij, zorgt voor de inkoop en registreert de uitgaven. Je hebt facilitaire ervaring, staat stevig in je schoenen en kan goed aansturen, instrueren en probleemoplossend handelen. Je bent een belangrijke schakel binnen het team en ondersteunend aan je collega’s van de sales en administratie.

Overzicht van de werkzaamheden

Onze toekomstige collega heeft de volgende persoonseigenschappen

Wat bieden wij

Een baan binnen een jong team met enthousiaste mensen op het meest actieve verhuurkantoor van Nederland. Je standplaats zal ons kantoor in Rotterdam zijn. Daarnaast bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je CV met motivatie naar werken@starthomerentals.nl en wij nemen gegarandeerd contact met je op! 

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken