Vacature: Senior Accountmanager (sales) regio Noord-Brabant/Limburg

Fulltime: 40 uur

Start Home Rentals beheert momenteel 400 gemeubileerde huurwoningen door heel Nederland. Als huisvestingspartner van diverse grote uitzendorganisaties en aannemersbedrijven huisvesten wij hun personeel op de werklocatie. Wij leveren de kwaliteit en service die je van een betrouwbaar en ervaren bedrijf als Start Home Rentals mag verwachten. Ter uitbreiding van ons bestaande team zijn wij, voor onze activiteiten in Brabant en Limburg, per direct op zoek naar een nieuwe collega!

Omschrijving functie

Als Senior Accountmanager (sales) ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verhuuractiviteiten, business development en (telefonische) acquisitie. Je bent verantwoordelijk voor het actief benaderen van potentiële nieuwe klanten (zowel huurders als verhuurders) en blijft actief op zoek gaan naar nieuwe kansen in de markt. Dit doe je door relevante, interne en externe ontwikkelingen in de gaten te houden en deze inzichten te gebruiken bij het vinden van nieuwe klanten. Je hebt uitstekende sociale vaardigheden, welke je goed kan gebruiken bij het opbouwen van een zo groot mogelijk netwerk. Je hebt geen vaste standplaats maar werkt voornamelijk vanuit huis en bent veel op de weg te vinden.

Overzicht van de werkzaamheden

Onze toekomstige collega heeft de volgende persoonseigenschappen

Wat bieden wij

Een vaste baan binnen een jong team met enthousiaste mensen op het meest actieve verhuurkantoor van Nederland. Daarnaast bieden we je de volgende arbeidsvoorwaarden:

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en ben jij de persoon die wij zoeken? Stuur je CV met motivatie naar werken@starthomerentals.nl en wij nemen gegarandeerd contact met je op! Voor meer informatie over de functie kun je bellen met Jamie Blommerde op telefoonnummer 085 – 060 5005.

Zoeken
Grootte

Vergelijk aanbiedingen

Vergelijken